Τραυματισμός του Μπόνο φέρνει ματαιώσεις

Go down

Τραυματισμός του Μπόνο φέρνει ματαιώσεις

Post  Giorgos on Fri May 28, 2010 3:45 am

Λόγω τραυματισμού του τραγουδιστή τους, Μπόνο, οι U2 ακύρωσαν την προγραμματισμένη για τις 25 Ιουνίου εμφάνισή τους στο φεστιβάλ Γκλάστονμπερι και αναβάλλουν για το 2011 16 ακόμα συναυλίες τους στην Αμερική και τον Καναδά.

Ο Μπόνο υπέστη προσωρινή μερική παράλυση του ποδιού κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για την περιοδεία του συγκροτήματος και μετά από την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε, χρειάζεται χρόνο δύο μηνών για την ανάρρωσή του.«Η εγχείριση ήταν ο μοναδικός τρόπος θεραπείας για την πλήρη αποκατάσταση της υγείας του Μπόνο αλλά και για να αποφύγει την ολική παράλυση», αναφέρει ο νευροχειρουργός, Joerg Tonn που παρακολουθεί την πορεία της υγείας του τραγουδιστή των U2. «Η κατάστασή του Μπόνο είναι άριστη, αλλά για να επιτευχθεί ένα σταθερό θετικό αποτέλεσμα απαιτείται περίοδος ανάρρωσης», συμπληρώνει.

«Ο γνωστός τραγουδιστής δηλώνει απογοητευμένος από την εξέλιξη των πραγμάτων και αισθάνεται ότι πρόδωσε το γκρουπ και το κοινό του» τονίζει με δηλώσεις του ο μάνατζερ του συγκροτήματος, Paul McGuinness. Προσθέτει επίσης, ότι γίνεται ό,τι είναι δυνατό για τη συντομότερη αναδιοργάνωση της περιοδείας.

Ο διοργανωτής του φεστιβάλ Γκλάστονμπερι, Michael Eavis δήλωσε: «Ήταν εμφανής η απογοήτευση των U2 για την ακύρωση της εμφάνισής τους. Προς στιγμήν, δεν έχουμε να ανακοινώσουμε κάτι σχετικά με την πιθανή αντικατάσταση των U2 στην προγραμματισμένη εμφάνισή τους στο φεστιβάλ.

__________
RockWire Internet Radio .. Listen NOW : -= http://Radio.RockWire.gr/ =-
avatar
Giorgos
Administrator
Administrator

Posts : 165
Join date : 2010-04-27
Age : 35
Location : Athens

http://www.RockWire.gr

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum